January 9, 2009

handset

aku penah la tanya kat officemate aku
soalanya... SIAPA BOLEH OFF KAN HANDSET SELAMA SEMINGGU......
macam macam la yang jawab.....
jue: ko gileee ke? mana boleh sehari pun tak boleh la...
azizi: ini handset cari makan maa...rugi la kalau off
rose: mana leh...kalau orang nak call aku camne....
zul: projek banyak nie..... prospek.....rugi la off
man: ko nak tutup, tutup sorang2....
aku: gua tak de hal....tutup sebulan pun takpe...
aku..bukannya apa....nampak sgt handset ini
dah jadi barang perlu...sampai kata orang
benda wajib...kalau tak de handset tak leh la...
tapi..cuba kita tengok balik masa zaman awal 1990an dulu
handset tak de jugak?...tapi zaman itu semua orang cool je
budak2 sekolah tak pakai handset pun ok je...
boleh je parents datang ambil pegi sekolah...
kadang kadang aku terpikir balik...handset ini
betul betul penting sgt ke...hinggakan tak leh berengang langsung...
heheheh.... lain orang lain pendapat.....
tapi bagi aku handset nie biasa2 je...
ada pun tak pe tak de pun tak pe....
teringgin nak tau apa jawapan korang jika aku tanya
soalan yang sama....
SIAPA BOLEH OFFKAN HASNDSET DIA SELAMA SEMINGGU?

10 comments:

eiza in the house.. said...

boleh ..tp buat revert call kat tel umah la..hehehe

ab geldofg said...

stiap sjam aku off hp aku..aku khilangan 1juga....dan akan khilangan 3 gf...hehehehehe

besi said...

eiza...tak aci la camtue..

besi said...

ab geldofg...bro..wa tau ko mmg
tak leh off punya...
maklumla....eheheheheh

jiwa kaco said...

atan bole
dulu masa sekolah atan letak air dalam handset

he he abg besi jgn hangin tau

besi said...

atan mmg power....
hehehe

vidadarisakura said...

aku bole jak off..
tapi aku buka balik pasal maw men gem sama ambik gmbar...hee

besi said...

vida..tak leh off la tue..
hehehehe

eddie dewanaga said...

gua kalau off handset, budak2 dtg rumah beb... risau gua kena kidnap kot!!

besi said...

ada org nak kidnap lu ke bro
bahaya nie
heheheheheh