January 13, 2009

Paranormal

Tersnap pic hantu
pic di atas ditangkap oleh handset...
aku dpt pic dari akak kat tempat opis aku
..mula2 aku kata ala pic nie tipu la...
tapi akak tue sungguh sungguh kata
pic tue anak buah dia yg tersnap
guna handset dia......
mula mula mmg tak percaya...
tapi bila dia tanya semua org kat umah dia
ada sapa2 yg pakai baju putih mlm tu semua org cakap tak de
akak tue inform kat aku dia sedar pic nie ada selepas beberapa jam
anak buah dia main handset dia....
anak buah dia age baru 3 tahun je....
aku pun tak tau nak percaya ke tak?
tapi akak tue sungguh sungguh kata betul
dia kata tak de sebab nak tipu...
heheheheheh
aku pun try guna handset aku snap snap
kat merata rata tempat..mlm la
tapi tak penah dpt la
ada sesiapa penah tersnap pic macam nie?
jgn biar hidup anda diselubungi misteri
hehehehehhehe

16 comments:

ab geldofg said...

ish ko ni!!!1...aku pcaya

besi said...

percaya lah....

vidadarisakura said...

hish~
adaka?
macam maci tu yg pegang kain..
pastu tersnap...
heee

besi said...

tak de..yg snap tue budak kecil
akak tue tak sedar pun..budak tue
snap pic tue

Miss Izah Mohamed said...

aiks, clear ek pic tu.. urm
ntah laa.. wallahualam..
antu mmg ad kt mane2 pn.. hehee

besi said...

entah la miss izah
saya pun akak tue yg cakap

DrSam said...

nampak macam chakra sharingan Naruto yang keluar dari tangan tu.

besi said...

hehhehee
drsam tgk naruto lagi?

eddie dewanaga said...

mcm cerita antu lilin kat jb satu ketika dulu...

eiza in the house.. said...

betul ker nie..alamak takutnya..

besi said...

eddie..akak opis yg cite kat aku nie..mmg org johor


eiza..takut?..ko johor kat ne? akak nie kata dia area muar...

eiza in the house.. said...

alamak..cebelah daerah le..bt pahat..takotla cm nie..waaaa

eiza in the house.. said...

memulakan eiza tgk igt tgn akak tu ...tpkan...tpkan..bila besar kan pic yg dah besar tu...bukan tgn kakak tu la...waaaaaa...takot le..

besi said...

eiza...jgn la takut..
benda tue pun takut kat kita la
wat biasa2 je

chik Star said...

saye tak tkot.
seram jerk
hihi

besi said...

chikstar pun takut gak?
mirul ada...jgn risau