January 25, 2009

house

rancangan tv yang paling best kat chanel AXN....house.......
aku kalau tgk cite nie..mmg teruja sgt...bukan pasal
istilah medic tue...tapi karektor dr house tue...mmg gempak la
dia sanggup mempertahankan pesakit dia
walaupun terpaksa melanggar peraturan...
kata orang berani kerana benar.....
tak sabar nak tunggu season baru cite nie...
harap2 ada lagi la...kalau tidak malam isnin
terasa hambar jika tidak menonton citer nie
cerita2 poyo cam csi....dah jadi hambar...
mula2 dulu je ok....
korang suka tgk cite apa?

8 comments:

ab geldofg said...

saborrrrrrr...tu sbhg dari i'mannnnnnnnnnnnnn

besi said...

ok...sabar...

vidadarisakura said...

aku suka tingu
"kekasihku sewel lagi"


diterima ka?
haha

eliza said...

aku tengok cerita apa saja...tp nda pernah tau apa tajuk dia.

Miss Izah Mohamed said...

sayep pn layan je cite ape2 asalkan leh nengok..
nk stick ngan 1 series pn malas gk.. hahaha..

mySmartAir said...

house..house..time si besi berani ni layan "house" ni semua housemate kena layan gak walaupun xmasyukkk..bukan best sgt pun House tuuu..jgn mareee..huhuhu..

besi said...

house the best...
encik shukor...jgn lebih2
ko tak dok umah ngan kami dah...

DrSam said...

suka cerita house dan seangkatan dengannya. memang setuju, CSI dah hambar dan almost predictable macam cerita hindi.